Jackie van der Werff

Mijn naam is Jackie van der Werff. Als psycholoog Arbeid en Gezondheid en stress- en slaappsycholoog heb ik een praktijk voor behandeling van burn-out, stress en slaapproblemen. Mensen die door overbelasting in hun werk- of privésituatie niet meer kunnen functioneren, hebben een burn-out, zijn overspannen of zien het gewoon even niet meer zitten. Voor zowel werknemer als werkgever is gezonde werkhervatting belangrijk. Weer gezond in het leven staan is het doel van de behandeling.

 

Gezond en gelukkig leven

Slapen is net zo belangrijk voor de gezondheid als eten, drinken en bewegen. Als je niet goed slaapt ben je moe, futloos, prikkelbaar en je hebt concentratieproblemen. Ook kun je last hebben van gewichtsproblemen, sporten lukt niet, op je werk maak je fouten, je libido holt achteruit. Goed slapen is, kortom, een voorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Gelukkig is er iets aan slaapproblemen te doen. Groepsgewijs of individueel kunt u een slaapcursus volgen waarmee u uw slaapprobleem aanpakt. Ook mensen die veelvuldig last hebben van nachtmerries kunnen voor nachtmerrietherapie bij mij terecht.

 

Met een beetje hulp

Ieder mens is anders en daarom wordt de behandeling op maat voor u uitgewerkt. Veel mensen vinden het moeilijk om hulp in te schakelen als ze even in de knoop zitten. Dat is begrijpelijk, maar helemaal niet nodig. Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om intens verdriet en diepe wanhoop te ervaren. Ik weet dat er wonden zijn die zelfs de tijd niet heelt, maar dat je desondanks, met een beetje hulp van anderen, een rijk en zinvol leven kunt leiden. Dat is de kerngedachte van waaruit ik werk.

Mensen die gewoon eens hun verhaal kwijt willen, even de ventieltjes open willen draaien of eens over een probleem van gedachten willen wisselen, zijn ook van harte welkom. De meeste mensen gaan regelmatig naar de tandarts, de kapper en de schoonheidsspecialiste. Een ‘APK’ is voor veel mensen ook een goede investering in zichzelf. Hiervoor bent u van harte welkom.

 

Maak gerust een afspraak

Heeft u nog vragen, of wilt u graag wat meer weten? Dan bent u altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Het verplicht u tot niets. Klik hier voor het maken van een afspraak.

En verder ... werk ik als vrijwillige oudersteuner in het Princes Maxima Centrum voor kinderoncologie. Mijn hobby is theater maken. Ieder jaar schrijf ik een theaterstuk waar ik zelf een klein rolletje in speel. Daarnaast schrijf ik boeken, vaak over werkrelevante zaken.