Praktijk De Werff

Praktijk De Werff, voor behandeling van burn-out, stress en slaapproblemen, staat open voor volwassenen. Praktijk De Werff werkt volgens de beroepscode van het NIP en deze is gebaseerd op de principes integriteit, respect, verantwoordelijkheid en deskundigheid.

 

Wat kunt u verwachten

Een behandeling begint altijd met een intake. Een intake is een eerste gesprek waarin we uw vragen en problemen bespreken. Op grond van deze intake maken we een behandelplan. De gekozen werkwijze hangt af van uw probleem, van uw persoon en van uw omstandigheden. Tussentijds bespreken we hoe de behandeling vordert en of er aanpassingen nodig zijn. Burn-outbehandeling is altijd individueel. Behandeling van slaapproblemen kan zowel individueel als groepsgewijs.


Punt van aandacht

Voordat u ‘ja’ zegt tegen een behandeling van burn-out of slaapproblemen, is het belangrijk goed te beseffen dat de behandeling gedurende een aantal maanden de nodige investeringen van u vraagt. In de sessies en via huiswerkopdrachten wordt u aangespoord zaken te onderzoeken, met uzelf aan de slag te gaan, veranderingen te gaan uitproberen en eenmaal geboekte vooruitgang vast te houden. Dat alles lukt alleen als u klaar en bereid bent om er echt voor te gaan.

 

Tarieven Particulieren

Kennismakingsgesprek
(30 minuten)

Gratis

Psychologische behandeling
burn-out

Per sessie € 80

Psychologische behandeling
stress

Per sessie € 80

Psychologische behandeling
slaap

Per sessie € 80

 

Prijzen zijn inclusief verslaglegging (15 minuten per keer)
De sessies worden via de aanvullende verzekering vergoed

 

Tarieven Bedrijven / Opdrachtgevers

Intake en rapportage

  • € 178
  • binnen tien werkdagen

Psychologische behandeling
burn-out

  • 8 sessies + rapportage € 843
  • 12 sessies + rapportage €1223

Psychologische behandeling
stress en slaapproblemen

  • 8 sessies + rapportage € 843

Recidiefpreventie en coaching

  • Per sessie € 95
  • Rapportage € 75


Eendaagse workshop
‘Goed slapen kun je leren’

  • Per persoon (incl materiaal) € 385

De workshop ‘Goed slapen kun je leren’ wordt in company gegeven en duurt een dag. De workshop kan doorgang vinden bij minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers per groep. Voorbereiding is niet nodig.

Lezing
Slaap en slaapproblemen

  • Per lezing € 500

De lezing ‘Slaap en slaapproblemen’ duurt ongeveer 1 ½ uur. Vooraf wordt –indien mogelijk- een digitale vragenlijst toegestuurd, op grond waarvan de lezing op uw bedrijf cq werknemers wordt afgestemd.